Партньори

Colliers International

Colliers International

Colliers International е една от най-големите международни компании за услуги в сферата на недвижимите имоти с 12,300 служители в 522 офиса в 62 страни. В България компанията работи от 1991 г. и е безспорен лидер на пазара на услуги в областта на недвижимите имоти, представлявайки някои от най-иновативните и професионално планирани проекти във всички сегменти на пазара, включително офиси и бизнес паркове, търговски, логистични и индустриални площи, жилищни имоти. Като част от деветите годишни награди CEE Quality Awards за качество на услугите в сферата на недвижимите имоти, Colliers International е отличена за най - добра консултантска компания за 2011 г. в категориите офис площи, пропърти мениджмънт и индустриални площи. Последното годишно проучване на Lipsey Company класира Colliers International като втората най-разпознавана компания за недвижими имоти в света.

Сайт: http://www.colliers.com/

Paradise

Paradise

С 80-те си хил. кв. м брутна отдаваема площ административно-търговският комплекс "Парадайз Център София", заключен в карето между улиците "Хенрик Ибсен", "Емилиян Станев", "Филип Кутев" и бул. "Черни връх", след завършването си ще бъде най-големият търговски център по брутна отдаваема площ в страната.

Сайт: http://paradise-center.com/

Планекс

Планекс

Планекс Холдинг управлява група от фирми в областта на строителството, финансирането и реализацията на инвестиционни проекти, експлоатацията и сервиза на недвижимата собственост. От създаването си през 1990 г. до днес компанията се ръководи от принципите за компетентност, отговорност, сигурност и толерантност. Дейностите, които извършва Планекс Холдинг чрез дъщерните си фирми, обхващат пълния цикъл на строително-инвестиционния процес, продажбите и управлението на имоти: инвестиционно консултиране, управление на проекти, строителство, инсталации, пътно строителство, продажба на имоти, експлоатация и управление на имоти, управление на собствеността и др.

Сайт: www.plenex.bg

Търговски Център Европа

Търговски Център Европа

Комплексът, намиращ се района на летището в София, е съчетание от сгради с офиси, складове, магазини, банка, заведения за хранене, спортен център и автомивка. Обезпечен е с необходимия брой паркоместа и е заобиколен от добре аранжирани и поддържани зелени площи. Инвеститори са "К енд К ЛТД" ООД, "БНК" ООД и "Козметик плюс Дивелопмънт" ООД.

Сайт: http://www.tce.bg/

Forton International

Forton International

"Фортън Интернешънъл" АД е българска консултантска компания, част от AG Capital. Тя е специализирана изключително в работата с бизнес имоти и е стратегически партньор за България, Сърбия и Македония на Cushman & Wakefield, най-голямата в света частна консултантска компания за недвижими имоти. Фортън Интернешънъл работи с клиентите си на всеки етап от развитието на проекта - покупка на терен, финансиране на проект, отдаване под наем, управление, оценка и продажба на имоти.

Sofia Airport Center

Sofia Airport Center

Sofia Airport Center определя нови стандарти за търговската площ в България. Проектиран е с най-модерната технология и е пригоден да бъде в хармония с околната среда – съвременна концепция, предназначена за прогресивни компании с мисъл за бъдещето. Sofia Airport Center има стратегическо разположение за търговски, логистични и други операции, при които са важни отличният достъп и връзките с всички точки на Европа и в границите на България. Проектът Sofia Airport Center се реализира от Tishman International Group of Companies и техния партньор - GE Real Estate Централна и Източна Европа.

Сайт: http://sac.bg/

Residential Park Sofia

Residential Park Sofia

Residential Park Sofia е жилищен комплекс от затворен тип, който осъществява визията за "град в града", където хората могат да живеят, работят, почиват,пазаруват и спортуват на едно място. "София Парк" е административното име на комплекса. Това е вторият мащабен проект на Групата Линднер в България, включващ разнообразие от многофамилни, еднофамилни и редови къщи, собствен парк, търговска зона и офисни площи. Обединява удобната и сигурна жилищна среда, комфортът на работното място и естествената близост с природата. Разположен е в подножието на Витоша, непосредствено срещу Business Park Sofia и разполага с надеждна инфраструктура

Сайт: http://www.residentialpark-sofia.com

ETC

ETC

European Trade Center е най-големият офис център в България. Неговите наематели получават най-висококачествените офиси, удобства и инфраструктура. European Trade Center се намира на бул. "Цариградско Шосе", на 10 минути път от центъра на града, и на няколко минути от летище "София". Офис комплексът е част от голям проект, който включва Хермес Плаза - най-големия мол в България и European Trade Center.

Сайт: www.etc-bg.net

Green Life Property Development

Green Life Property Development

Green Life Property Development е инвестиционна компания, лидер на българския пазар с ваканционни имоти. Компанията закупува атрактивни терени в българските ски и морски курорти и с помощта на консултанти, подизпълнители и партньори организира проектирането, строителството и продажбата на ваканционни комплекси.  Green Life Property Development  е член на редица браншови организации: БТПП, КРИБ, Българска предприемаческа камара на строителите

Спечелила е  много престижни награди в България и чужбина:
Победител в национален конкурс “Сграда на годината” през 2011 г. с проект Green Life Beach Resort, етап Paradise Gardens & Town house;
Златен медалист “Home Overseas” – 2007 г. с проект  Paradise bay;
Сребърен медалист “Home Overseas” – 2007г. с проект  Evridika Hills;
Бронзов медалист  “Home Overseas” – 2008г. с проект  Paradise View

Компанията има обширен опит в управлението на своите проекти в България и чужбина, както и в стриктното следване на най-високи стандарти за качество в строителството.

Сайт: http://www.greenliferesort-sozopol.bg/

SERDIKA OFFICES

SERDIKA OFFICES

Сердика Офиси са завършени в началото на 2011 г., след откриването на шопинг центъра Сердика Център София през пролетта на 2010 г. Сердика Офиси и Сердика Център София са проекти, разработени от висококвалифицирани международни компании с внушителен опит – гаранция за качествено и навременно изпълнение. Инвеститори на Сердика Офиси са Sparkassen Immobilien AG – първото австрийско дружество за дългосрочни инвестиции в недвижими имоти, заедно с Erste Bank Immorent Bulgaria, компания с дългогодишен опит в развитието на проекти и част от Austrian Erste Group Bank, в Централна и Източна Европа. Пропърти мениджмънтът се осигурява от ECE – европейски лидер в своята област. Ексклузивни консултанти на проекта са Colliers International и Forton International.

Сайт: http://serdika-offices.com/

Landmark

Landmark

Лендмарк Пропърти Мениджмънт ЕАД е доставчик на комплексни услуги за управление на имоти, съоръжения и други активи. Компанията е създадена през 2007 г. като 100% дъщерно дружество на един от най-големите интегрирани холдинги за недвижими имоти в страната - Алфа Дивелъпмънтс, наскоро преименуван на Лендмарк Холдингс.

Екипът на компанията съчетава задълбочени познания на пазара за недвижими имоти с богат практически опит. За клиентите това означава добре обмислени, творчески решения за управление и ¬поддръжка на техните недвижими активи.

В портфейла на ЛПМ ЕАД ще открием редица знакови обекти в България от последните години, включително София Сентрал Парк, Бургас Плаза, Пловдив Ритейл Парк, Алфа Бизнес Център и Лендмарк Център София.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА И АКЦЕНТИ
Основните предимства за нашите клиенти са следните:

 • ЛПМ осигурява цялостното управление на имота, за да може клиентът да съсредоточи усилията и вниманието си върху своята основна дейност;
 • Значителни икономии на разходи за управление и профилактично техническо обслужване на обекта;
 • Опазване и увеличаване на стойността на обслужваните активи, увеличаване на експлоатационния им срок;
 • Прозрачно отчитане на всички разходи;
 • Услугите се предоставят от обучени професионалисти, познаващи отлично местните и регионални условия;
 • Поемаме ежедневните грижи по вашия имот, помагайки ви да реализирате максимални ползи от него;
 • Оптимизирано техническо обслужване с внедряване на най-добри практики;
 • Редовни проверки на всички сградни инсталации за свеждане до минимум на нежеланите аварийни ситуации;
 • Високо качество на работната среда;
 • Екологично устойчиви иновации:
  • намаляване на енергийните разходи и въглеродните емисии,
  • решения за рециклиране,
  • разумно използване на водите;
 • Комплексни Стандартни оперативни процедури (СОП) за всички дейности, съчетани с оценки на база Ключови показатели за изпълнение (KPI);
 • Поемайки управлението и обслужването на вашите активи, ние можем значително да подобрим крайните резултати от използването им, намалим капиталовите и експлоатационните разходи, удължим полезния им живот и в крайна сметка да подобрим показателя ROA (рентабилност на активите).

Сайт: http://www.landmark.bg

ФеърПлей Интернешънъл

ФеърПлей Интернешънъл

Създадена през 1993 година като строително-предприемаческа фирма, през последните 19 години ФеърПлей Интернешънъл (ФПИ) израсна в една от най-уважаваните инвестиционни компании в България. Днес ФПИ продължава да се развива в сектора на недвижимите имоти, осъществявайки все по-разнообразни и мащабни проекти: от строителството на жилищни сгради до изпълнението на големи логистични паркове, от управлението на хотелски комплекси до надеждни инвестиции в земеделието.

Сайт: http://fpi.bg

Sofbuild

Sofbuild

За нас архитектурата не се изчерпва с четири стени и покрив, ние създаваме сгради, които да ви инспирират, да провокират креативността ви, да ви накарат да творите! Ние се стремим да сме крачка преди настоящето и да станем част от бъдещето на една красива София.

Компанията ни затваря пълния цикъл на строителство: от появата на идея за нова сграда до проучване на възможностите за реализация, проектиране, строителство, продажба.

Сайт: http://www.sofbuild.com

Златен спонсор:

Със съдействието на: