Мариана Даскалова Търговски директор, Грийн Лайф Пропъти Дивелопмент

Мариана Даскалова

Мариана Даскалова е търговски директор на инвестиционна компания "ГрийнЛайф". Тя е част от екипа на компанията от 2007 г. Отговаря за представянето и реализирането на проектите, както и за комуникацията с клиентите.
Стартира кариерата си като специалист продажби в сектора на фармацевтичната промишленост. Натрупала е своя опит като генерален мениджър в International Chain of Sandome Sun and Togo Sun в Йоханесбург, Южна Африка, където е развила умения в качествения подбор и управление персонал, организиране на местни и международни събития, реклама, общуване и водене на преговори с чуждестранни компании.
В продължение на 2 години работи сато тийм мениджър в "AIG живот", а по-късно - и в туристическа компания "Пирин" като проект мениджър.
Преди да се присъедини към екипа на "ГрийнЛайф", Мариана Даскалова е работила като специалист "Връзки с обществеността, маркетинг и реклама" в строителна компания "Галчев Инженеринг Груп" АД.
Марияна Даскалова притежава редица квалификации и сертификати, сред които са степен по "Икономика и мениджмънт" и "Бизнес комуникации", от 1998 г. Претория, Южна Африка.
Завършва висше образование в Университета по национално и световно стопанство в София, специалност "Маркетинг и управление на индустрията", както и в Института по съобщенията, специалност "Икономика и организация на съобщенията".