Лектори

Росен Иванов управляващ съдружник, Ентреа Кепитъл

Росен Иванов Росен Иванов е управляващ съдружник в Ентреа Кепитъл, независима консултантска компания в областта на сливанията и придобиванията и корпоративните финанси в България. Ентреа Кепитъл е ексклузивен представител за България на M&A International, водеща световна организация в областта на инвестиц..

повече

Катерина Краева адвокат, Wolf Theiss

Катерина Краева Катерина Краева е старши сътрудник във Wolf Theiss с над тринайсет годишна практика в България. Нейната кариера включва консултантски роли в широк кръг от чуждестранни и местни проекти за кредитиране. Тя има богат опит като съветник на  кредитори и кредитополучатели за придобиване на финанси..

повече

Валентина Александрова Директор секторно инвестиционно обслужване, Българска агенция за инвестиции

Валентина Александрова

Мартин Гиков Директор "Финансиране на недвижими имоти", UniCredit Bulbank

Мартин Гиков Мартин Гиков оглавява отдел "Финансиране на недвижими имоти" към UniCredit Bulbank. Преди основаването на UniCredit Bulbank, той заема идентична позиция в HVB Bank Biochim. Професионалният му опит включва позиции е Andersen OOD/ Ernst & Young OOD като старши служител в отдел &qu..

повече

Николай Коцев Ръководител проекти в Обединена българска банка

Николай Коцев Отговаря за управлението на международни и публични проекти на ОББ и управлението на бизнес продукти, насочени към малкия и среден бизнес. Завършил е УНСС и специализирал в Япония. Професионалното му развитие преминава през управлението на проекти в МИЕТ, свързани с изграждането на клъстери и&nbs..

повече

арх. Петър Диков Главен архитект на София

арх. Петър Диков Арх. Петър Диков е завършил Висшия институт за архитектура и строителство в София през 1978 година. Понастоящем заема длъжността главен архитект на София. Предишните му длъжности включват: заместник изпълнителен директор на Националния център за регионално развитие, управител на проектантско ст..

повече

Елица Панайотова Директор на “София Тех Парк

Елица Панайотова Елица Панайотова е архитект с разнообразен опит и над десетгодишна професионална практика в областта на проектирането и инвестиционното консултиране. Завършила е Университета по архитектура, строителство и геодезия, с магистърска степен по Градско планиране и архитектура. Втората си магистърска с..

повече

Надя Данкинова Изпълнителен директор на фонд за устойчиво градско развитие на София

Надя Данкинова Надя Данкинова е родена в Ямбол. Магистър е по социално икономическо планиране и публични финанси от УНСС. Опитът й в банковия сектор е като офис мениджър на регионален офис на "Сосиете Женерал Експресбанк". В публичния сектор работи като зам. областен и областен управител на Ямбол,..

повече

Атанас Гаров Изпълнителен директор, Colliers International

Атанас Гаров Атанас Гаров има магистърска степен по международен бизнес от Thunderbird, AGSIM. Преди да се присъедини към Colliers Inernational е работил за Jones Lang LaSalle’s Capital Markets Group в Ню Йорк. Гаров започва работа в Colliers през 2000 година като директор на отдел "Офисни и търг..

повече

Георги Ранчев Управител, Резиденшъл Парк София

Георги Ранчев Георги Ранчев е управител на "Линднер Имобилиен Мениджмънт" ЕООД и "Резиденшъл Парк София" ЕООД от есента на 2007 г., а изпълнителен директор на "Резиденшъл Парк София Фасилити Мениджмънт" ЕАД от лятото на 2009 г. Присъединява се към групата Линднер през 2005 г. сл..

повече

Арх. Пламен Мирянов управител, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ

Арх. Пламен Мирянов Арх. Пламен Мирянов е роден 1965г., в гр. Стара Загора, завършва строителен техникум „Христо Ботев” - специалност „Строителство и архитектура” със златен медал за отличен успех. През 1990 год. завършва висшето си образование във ВИАС - специалност „Архитектура”..

повече

Атанас Буглов Управител Wienerberger

Атанас Буглов Атанас Буглов получава висшето си образование в Университета за национално и световно стопанство в София, специалност "Счетоводство и контрол". Постъпва във Винербергер през септември 2005 година, на длъжност мениджър финанси. От август 2008 година е прокурист и финансов директор на к..

повече

Пламен Андреев Управител Планекс

Пламен Андреев Пламен Андреев е завършил Висшето военно-строително училище със специалност "Промишлено и гражданско строителство". През 1990 година основава фирма Планекс. От основаването си до днес фирмата е построила над 600 обекта – хотели, жилищни и ваканционни комплекси, търговски и офис ..

повече

Мариана Даскалова Търговски директор, Грийн Лайф Пропъти Дивелопмент

Мариана Даскалова Мариана Даскалова е търговски директор на инвестиционна компания "ГрийнЛайф". Тя е част от екипа на компанията от 2007 г. Отговаря за представянето и реализирането на проектите, както и за комуникацията с клиентите. Стартира кариерата си като специалист продажби в сектора на фармацевт..

повече

Стефан Шарлопов Председател на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм

Стефан Шарлопов Собственик на „Шарлопов хотелс” ЕАД Стефан Шарлопов е роден на 14 октомври 1962год. в гр. Бургас. Завършва висшето си образование през 1986год. – специалност Българска филология във Великотърновкия университет „Св. Партиарх Евтимий”. Занимава се с ч..

повече

Инж. Страхил Иванов Управител агенция „Явлена”

Инж. Страхил Иванов Инж. Страхил Иванов е експерт в сферата на недвижимите имоти. Създател и управител на агенция за недвижими имоти "Явлена". Има над 20-годишен опит в областта на сделките с недвижими имоти и оценяването. Един от основателите на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) и не..

повече

Ирена Перфанова Президент на ФИАБЦИ-България

Ирена Перфанова Инж. Ирена Перфанова е международен специалист по сделки с недвижими имоти, с 20 годишен опит, носител на титлите CCIM, CIPS, CLHMS, TRC, оценител на недвижими имоти и експерт по финансови и пазарни анализи. Обслужва сделки с луксозни и бизнес имоти, както и цели проекти. Управител и основател на..

повече

ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Владислав Кайзеров мениджър отдел "Офис площи" ,Forton International

Владислав Кайзеров Владислав Кайзеров е мениджър на отдел "Офис площи" във Forton International от март 2009г. Екипът му предоставя консултантски услуги в областта на бизнес имотите, както на български компании, така и на корпоративни клиенти на стратегическия си партньор "Cushman&Wakefield"..

повече

Валери Андреев Изпълнителен директор, НКИЗ

Валери Андреев Валери Андреев е завършил Русенския университет "Ангел Кънчев" през 1989 година, специалност "Технология на машиностроенето и металорежещи машини". Започва работа в предприятието за свързващи елементи "Руболт" ООД като конструктор. През 1993 г. придобива ико..

повече

Тодор Кавръков Мениджър "Отдаване под наем" в Търговски център Европа

Тодор Кавръков Тодор Кавръков има над 6-годишен професионален опит в сферата на недвижимите имоти и по специално в пропърти мениджмънта. Понастоящем отговаря за отдаването под наем на складови и офис площи на територията на Търговски Център Европа, както и за цялостната маркетингова и рекламна политика на ком..

повече

Таня Косева-Бошова Изпълнителен директор European Trade Center

Таня Косева-Бошова Таня Косева-Бошова е Изпълнителен директор на European Trade Center. Преди присъединяването си към European Trade Center, тя е била изпълнителен директор на Landmark Property Bulgaria, съдружник и в "Бриджкорп", работила е в Colliers осем години, като четири от тях е била главен дирек..

повече

Стефан Косев Лизинг мениджър Paradise center

Стефан Косев Стефан Косев е управляващ партньор в консултантската компания за недвижими имоти Regent's Property Advisors. Влиза в този бизнес след няколко години, в които изгражда веригата супермаркети "Пикадили" в България - първо като директор "Операции" в компанията майка "Боляри..

повече

Димитър Киферов Мениджър на отдел „Търговски площи“

Димитър Киферов Димитър Киферов постъпва във Фортън Интернешънъл със задълбочени познания в областта на търговията, ресторантьорството и франчайзинга. След близо седем години на мениджърски позиции в PIC Co Plc, Белла България, Гранд Хотел София и редица ресторанти, той придобива ценни познания за клиентите, кои..

повече

Татяна Емилова Мениджър отдел Жилищни имоти, Colliers International

Татяна Емилова Татяна Емилова се присъединява в Colliers през 2007 г. като Мениджър отдел „Жилищни имоти”. Значителният й опит в сферата на недвижимите имоти, иновативният подход в предлагането и усъвършенстването на услугите на компанията в сферата на жилищните имоти, професионализма и личните й ка..

повече

Тошо Киров управител Hypo Noe Fisrt Facility

Тошо Киров Тошо Киров е роден през 1954 година. По професия е машинен инженер. Завършил е магистратура по мениджмънт. Има специализации по управление на човешките ресурси, обществени и държавни организации, фирмен мениджмънт, управление на конфликти, гъвкави мениджърски умения и др. в Германия, Япония, Швец..

повече

Верка Петкова Офис площи в Colliers International

Верка Петкова Верка Петкова е мениджър  Офис площи в Colliers International. Tя има повече от седем години опит в сферата на недвижимите имоти. Верка Петкова се присъединява към Colliers през 2005 година и  участва в редица проекти на жилищния и офисния пазар. Верка Петкова е завършила „Ико..

повече

Георги Павлов изпълнителен директор Адрес Недвижими имоти АД

Георги Павлов Георги Павлов е изпълнителен директор на "Адрес Недвижими имоти" АД – най-голямата агенция за имоти с 46 офиса в цялата страна, председател на Контролния съвет на Национално сдружение недвижими имоти и член на Съвета на директорите на AG Capital. Има магистърски степени по математ..

повече

Антония Маврова адвокат, Wolf Theiss

Антония Маврова

Иван Велков Председател НСНИ

Иван Велков Иван Велков е икономист, завършил Пекинския Икономически институт и има магистратура по бизнес администрация от Столичния университет по икономика в Пекин, Китай. От 2007 година е член на УС на Национално сдружение "Недвижими Имоти" (НСНИ), от 2009 година - заместник председател на УС..

повече

арх. Цветан Петров Обединение Устойчиво развитие за Бургас

арх. Цветан Петров
ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

арх.Яни Вълканов Ключов експерт "Градско развитие" и координатор на проекта за изготвяне на ИПГВР на гр.София.

арх.Яни Вълканов

Белин Моллов Консорциум Пловдив 2020

Белин Моллов Арх. Белин Моллов е завършил архитектура във ВИАС - София. От 1971 до 1990 г. работи в Генералния план на София, от 1991 г. до 1995 г. е съветник в Столичния общински съвет, от 1992 г. е в администрацията на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, през 2001-2002 г. е замест..

повече

ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Давид Давидов Управляващ партньор, 3D Retail Management

Давид Давидов Давид Давидов е работил в Colliers International повече от 10 години, започвайки през 2000 г., веднага след дипломирането му в Софийския университет.   От 2005 г. Давид е начело на най-успешния отдел занимаващ се с нежилищни имоти в България. Неговите отговорности включват бизнес раз..

повече

Драгомир Марков Директор Активи Landmark Property Management

Драгомир Марков Директор активи, отговаря за управлението на повече от 300 000 кв.м. фирмени имоти и активи. Притежава над седемгодишен опит в областта на недвижимите имоти. След като постъпва в компанията през 2005 г., Драгомир работи с международни и местни фирми във връзка с наемането на имотите на фонда от и..

повече

Олга Стоичкова мениджър Отдаване под наем, Тишман Мениджмънт Кампъни

Олга Стоичкова От април 2011 Олга Стоичкова е мениджър "Отдаване под наем" в "Тишман Мениджмънт Кампъни". Тя отговаря за офис и логистичните площи на Sofia Airport Center. Стоичкова се присъединява към екипа на компанията след четири години опит в областта на търговията с недвижими имоти. ..

повече

Антон Славчев Изпълнителен директор на Slavtchev Consulting, Управител активи на Сердика Офиси

Антон Славчев Антон Славчев е експерт в областта на корпоративните недвижими имоти. От 2006 до 2010 той оглавява отдела за офисни площи на Colliers в България а след 2010 и отдела за индустриални площи. През 2012 година създава Slavtchev Consulting – фирма специализирана в консултации, и управление на ак..

повече

Росен Генев Мениджър отдел Търговски площи, Фортън Интереншънъл

Росен Генев

Марин Караколев старши консултант "Търговски площи" Forton International, консултант на Paradise Center

Марин Караколев Марин Караколев се включва към екипа на Forton International като старши консултант "Търговски площи" през октомври 2011 г. Продължава работата си по последното поколение търговски центрове, които предстои да отворят врати. Към днешна дата е работил по почти всички водещи проекти за..

повече

Иглика Йорданова мениджър търговски площи, Colliers International

Иглика Йорданова Иглика Йорданова е мениджър търговски площи в Colliers International. В компанията е от 2002 г. Екипът й предоставя консултантски услуги, касаещи концептуално развитие на търговски центрове, директен маркетинг, продажба и отдаване на търговски площи под наем. Преди да се присъедини към Collie..

повече

ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Венета Кръстева управляващ партньор, ГРАДЪТ Медиа Груп

Венета Кръстева Венета Кръстева е автор на концепцията и управляващ партньор на Градът Медиа Груп, брандът, който обединява водещите медии в областта на инвестициите, недвижимите имоти и строителството в България - вестник "Строителство Градът" и изданията Property Index и Infrastucture Index. Организа..

повече

Златен спонсор:

Със съдействието на: